Våre hytter er i Vestby, ca 15 km fra Trysilfjellet og Trysil sentrum, de ligger usjenert til i
naturskjønne omgivelser på et lite gårdsbruk med god plass til lek og moro.

Det er ca 20 km oppkjørte langrennsløyper rett utenfor hyttene, på sommertid er det fint
turterreng for den som vil ut på tur i skog og mark.

Det er gode fiskemuligheter og muligheter for f.eks. bærplukking i nærområdet.
Vi har egen båt på Ulvsjøen som kan disponeres av våre gjester.

Vegbeskrivelse til Akrehyttene i Vestby:

Fra Oslo/E6:

Ta av E6 mot Elverum-Trysil. Følg veien til Elverum. Kjør rett fram gjennom Elverum, til Trysil, ca 67 km. ta av til venstre rett etter Shell stasjonen sør for Trysil sentrum, skilt merket Vestby. Det står også skilt til Trysilfjellet S/Turistsenteret, etter ca 1.5 km kommer du til ei rundkjøring, ta der til venstre. Fortsett forbi alpinanlegget, til Vestby, ca 16 km. Vi ligger som det første sted på V. side da du kommer til Vestby, skilt Akrehyttene.

Dere kan også svinge av rv 25 ca halvveis mellom Elverum og Trysil, der er det skilt merket Vestby, kjør ca 2 km til et T kryss der dere skal til H. så 300 meter, et nytt T kryss der svinger dere til Venstre, over brua, oppover langs Osensjøens østside (Vei til H i dette krysset er merket med skilt: blindvei). Etter 2-3 km Tar veien til Vestby av til H. Det er også skilt med Vestby der, men jeg vet av erfaring at dette skiltet er lett å overse. Følg så denne veien til et nytt T kryss (ca 15 km), der dere følger hovedveien til H. (en sjø ligger da foran dere, Ulvsjøen, med meget bra gjedde/abborfiske på sommeren, vi har egen båt til utlån, på sommertid) Følg så veien i ca 2-3 km gjennom "sentrum" og dere får da Akrehyttene på H. side, Skiltet ved veien. Denne vegen er kortere, men vegstandarden er dårligere. 

Fra Sverige:

Kjør til Trysil sentrum, da kommer dere inn i sentrum fra sør, forbi en UnoX bensinstasjon. kjør så rett igjennom sentrum og over brua, fortsett rett fram skilt merket Vestby. Det står også skilt til Trysilfjellet S/Turistsenteret. Fortsett forbi alpinanlegget, til Vestby, ca 16 km. Vi ligger som det første sted på V. side da du kommer til Vestby, skilt Akrehyttene.

Se også google maps her

GPS koordinater:

Bredde-/lengdegrad:61°14′55″N12°02′47″E

Desimalkoordinater:61,2487 12,0464